2023-02-19 6687 瀏覽
伏!   伏!   伏!噚日食完慶生飯,平時從不寫食評,今晚忍唔住都要寫返篇,警惕其他人不要再上當!!!冇嘢飲,成晚除左坐低比果杯橙汁,就得水,之後就得最後嘅餐飲。一開始先食海鮮,麪包蟹D膏好少,龍蝦咬落去好鞋似擦膠,蟹腳冇鮮味,只有海水味,鹹到好似食緊D鹽落肚,食咗大半個鐘,經過海鮮區見到一個人都冇,大家都知嘜嘢料!熱葷選擇少,除左嗰個所謂鮑參翅肚(但都係好一般) ,其他不提也罷!全晚最好食係刺身帶子,但櫃位嘅侍應塊面黑到好似D客係佢殺父仇人,話晒都算係貴價餐廳,但服務態度居然比街坊餐廳還不如。最離譜就係D雪糕,攞啲雜物牌子雪糕出嚟,標明話係自家製,真係當人哋傻!收九佰幾元一位,H同D字頭雪糕都冇,講得通嗎??   未試過食自助餐無食雪糕就走!另外旋轉餐廳嘅轉速有點問題,記得以前要坐定才感受到,但宜家快得明顯,同時係轉到某d位就會"Chok" ,有D暈船浪嘅感覺呀! 價錢貴(每位連加一要$933) ! 品種少 !服務差 !總括而言  :    完全唔值,唔洗嚟,除非你執到錢
伏!   伏!   伏!

價錢貴(每位連加一要$933) !

品種少 !

服務差 !

總括而言  :    完全唔值,唔洗嚟,除非你執到錢
2023-02-18