2016-07-01 1825 瀏覽
今日同男友有目的咁黎葵芳行街,目的就係想食下最近係網上瘋傳既(半板)海膽手卷 講到又平又抵真係即刻試下。一落到葵涌廣場2樓就見到大大張海報,仲唔係你?拿拿林衝去排隊,岩岩買果時冇人排隊買,只係等攞手卷既人多,約等3X張飛到。橫掂要等就諗住行下喇,先發覺網上報導果間係另一邊 真係超白痴。。。但都已經買左喇,唯有一試究竟,下次先再挑戰壽司X喇(我地呢對情侶真係好傻仔ar)等緊之際人流都越黎越多排隊。。。唔知係咪同我地一齊都係去錯左餐廳呢?等左約15分鐘到就到我喇相賣真係超吸引 左 - 海膽手卷(半板)$29.99海膽唔係大size,但份量真係幾多,而且海膽粒粒都好完整。海膽食落冇奇怪既味,幾新鮮始終唔算係d貴價海膽所以食落唔算好濃味,$30可以食到咁多海膽真係幾抵。右 - 牡丹蝦海膽併黑松露手卷 $29.99唔係講笑隻牡丹蝦真係好大隻! 黑松露醬味道好香濃,食完口腔會留有果種濃香味道牡丹蝦好厚身食落好爽口配上黑松露真係好夾!呢2個手卷真係冇得輸 錯有錯著地食到好野!開頭唔知芥辣豉油會咁(公)鼻我仲起勢咁加,食完上面d材料一咬落飯度超(公)鼻,真係差d濁親,唔止我係咁喇格離有個女人都同我一樣
講到又平又抵真係即刻試下。
一落到葵涌廣場2樓就見到大大張海報,仲唔係你?
(我地呢對情侶真係好傻仔ar
等緊之際人流都越黎越多排隊。。。
唔知係咪同我地一齊都係去錯左餐廳呢?
等左約15分鐘到就到我喇
相賣真係超吸引

左 - 海膽手卷(半板)$29.99

右 - 牡丹蝦海膽併黑松露手卷 $29.99
唔係講笑隻牡丹蝦真係好大隻!
黑松露醬味道好香濃,食完口腔會留有果種濃香味道
牡丹蝦好厚身食落好爽口配上黑松露真係好夾!

呢2個手卷真係冇得輸
錯有錯著地食到好野!
開頭唔知芥辣豉油會咁(公)鼻我仲起勢咁加,食完上面d材料一咬落飯度超(公)鼻,真係差d濁親,唔止我係咁喇格離有個女人都同我一樣濁到係咁咳!所以真係要小心佢個辣豉油
2016-07-01
15 分鐘 (堂食)