餐廳: 創發潮州飯店
資訊:

2008-07-22 27 瀏覽
都不是第一次光顧,唔點海鮮,價錢都可以,食物也有水準﹗但海鮮的價格平與貴就好難講﹗今次,我想提的,不是食物質素,而是收費的項目,原本我們一行4人坐4人枱,後來有個朋友加入,轉去一張大枱,估唔到,結帳的時候,要收我們兩份酸菜的價錢﹗另外,有個類似少東的人,中途送來一碟反沙芋,話送給我們,又話最後一碟,到最後,又要收費﹗雖然都是講緊幾十元,但都無理由收我們錢,要知道我們5人吃了過千元,那個收錢姐姐,還好唔開心,話無可能唔收以上的項目,不過後來又話,找不到負責人,照單減去以上多收的錢就算,態度勁差﹗由於食物有水準,都會再次光顧,但要看清楚帳單呀﹗

由於食物有水準,都會再次光顧,但要看清楚帳單呀﹗