2023-01-31 261 瀏覽
小時候童年回憶在KFCKFC一直係我既童年回憶,記得以前細個放假嘅時候媽咪都會帶我哋去食早餐,久而久之,食KFC再諗起我嘅童年👧🏻難得放假,又好耐冇食KFC,今次就試吓叫佢嘅套餐🤗用KFC手機app,叫C2套餐,可以減$3,有優惠當然要試吓啦!C2醬燒雞扒通粉套餐$36 套餐包括蜜糖鬆餅、滑蛋、香腸、香煎雞扒、一個迷你蕃茄通粉。呢度嘅蜜糖鬆餅我好鍾意食,外脆內軟,甜甜蜜糖脆脆外皮,內裏有好鬆化👍🏻呢度嘅滑蛋比較厚,雖然唔係好嫩滑,但牛油味幾香🤗佢嘅腸仔有啲似司華力腸,唔算太鹹,幾好咬口,大大條唔錯😋雞扒醬汁都係甜甜的,外皮焦香微脆,肉質比較嫩滑😋佢啲雞果然唔錯🔥蕃茄湯通粉冇蕃茄,當茄味唔算香濃,但扭扭粉幾彈牙,不過不失。✨蜜糖綠茶細個會有橙汁,同埋蘋果汁飲,但係而家原來已經冇得叫😢只好叫蜜糖綠茶啦….不過佢嘅蜜糖綠茶都唔錯,茶包唔算好濃味,淡淡綠茶味,底部有蜜糖,撈勻去飲甜甜的,配上綠茶都幾清新,滋潤嘅感覺🤗童年嘅味道,喺回憶入邊係更好的,不過食一餐KFC可以重拾童年,又真係幾開心,有機會要再同屋企人嚟食🤗💕🏠 肯德基 KFC新界屯門屯利街1號華都大道3樓7D1號舖
小時候童年回憶在KFC

C2醬燒雞扒通粉套餐$36

✨蜜糖綠茶

🏠 肯德基 KFC
新界屯門屯利街1號華都大道3樓7D1號舖

2022-11-29
$36 (早餐)