📍 為食恐龍•恐龍先生- 尖沙咀今日我地尋回童真🦖做回恐龍小朋友🦖有得食之餘,又有得玩,仲有得拎~夾公仔拎公仔走,家長同時可以帶小朋友黎放心比佢地玩玩具🪀自己嘆返罐啤酒🍻有小朋友空間之餘,又有大人享受既時光😍✨ 白酒忌廉煮青口份量頗多嘅青口,隻隻尺寸都唔細架,呢個價錢算幾抵食,兩個人每人應該都食到7-8隻。忌廉味道好足夠,濃稠度亦適中,連埋青口一齊食,好正!如果食剩咗嘅忌廉汁可以用嚟煮埋意粉就會更一流!✨ 香草芝士撈脆片呢個係豐富香草芝士嘅餐前小食,亦都係墨西哥脆片,配芝士醬+粟米,作為佐酒小食不錯。✨ 香茅檸檬烤春雞雞皮吸滿檸檬汁🍋肉質軟腍嫩滑,略帶濕潤。可以用手簡單撕開雞肉。佢個雞皮都燒到好好味 唔會太肥膩🐥 係連雞胸都好滑 超正👍✨ 巴馬火腿雜菌比薩呢個 Pizza 是由蕃茄醬、24個月秘製巴馬火腿及水牛芝士、雜菌製成。賣相已令人震驚,巴馬火腿實在多到太誇張了,帶上濃烈的鹹香,又不會太多肥膏。薄餅是典型的意式薄底,所以不會太飽,令人吃完一塊又一塊。

📍 為食恐龍•恐龍先生- 尖沙咀

今日我地尋回童真🦖
做回恐龍小朋友🦖
有得食之餘,又有得玩,仲有得拎~
有小朋友空間之餘,又有大人享受既時光😍

✨ 白酒忌廉煮青口
如果食剩咗嘅忌廉汁可以用嚟煮埋意粉就會更一流!

✨ 香草芝士撈脆片

✨ 香茅檸檬烤春雞