餐廳: 元気寿司 (元州商場)
資訊:

2018-04-06 458 瀏覽
一家大細好多時都選擇食壽司, 不太油膩又會有飯落肚的, 啱晒小朋友食。。最好唔駛特別諗其他地方食野, 行左去...時常都幫襯呢間元氣壽司, 今日假期所以好多人, 我哋搖距取票等位, 等左半小時。雖然款式來來去去差不多, 但未去到厭倦, 今次不例外order了軟殼蟹手卷3份(每次必食)、鰻魚手卷、吉列豬扒手卷、 三文魚籽軍艦(👦👧最愛)、炙燒黑椒三文魚, 三文魚壽司、蟹柳壽司及2碗湯烏冬。味道一般!沒有什麼驚喜, 不過不失! 反而是:亞仔亞女最期待的是幾時輪到呢間轉高速火車送達壽司呢?? 小朋友個個一定喜歡喔~

味道一般!沒有什麼驚喜, 不過不失!
反而是:亞仔亞女最期待的是幾時輪到呢間轉高速火車
送達壽司呢??
小朋友個個一定喜歡喔~

2018-04-01
30 分鐘 (堂食)