2024-10-16
今日閒情啲,入左天水圍同朋友食飯,估唔到有這一間咁清新嘅cafe。點了Dinner set for 2 ($336),可選3個主菜,我們點了紐西蘭牛肉眼扒、牛魔王、白酒忌廉煮藍青口(+$28),配餐有湯或沙律,另外飲品半價:雪山朱古力($20)、百香果梳打($19)。另叫了兩個小食:炸洋蔥圈(+$34)、單骨雞翼配蟹籽醬($48)。🥩餐廳有好細心咁切開啲牛扒,方便二人分。七成都唔會覺得過熟👍🏻🥐牛魔王是至愛之一😍😍😍佢個漢堡係手打的,牛肉好彈牙好香牛味~🥙青口我和朋友本身都唔算特別鍾意食,但呢度用白酒忌廉煮很好吃😋🌟炸洋蔥圈:甜、脆🌟單骨雞翼:大愛,有成10隻咁多,都幾香、幾肥美🥰🥰呢度環境唔錯,傾計打咭的好地方。其實仲好想試佢個黑牛(窩夫甜品)但太飽,下次先~
🌟炸洋蔥圈:甜、脆
🌟單骨雞翼:大愛,有成10隻咁多,都幾香、幾肥美🥰🥰