2019-05-17 35 瀏覽
位於屯門站對面的新樓盤parkville,樓下有幾家新餐廳,為屯門新墟呢頭的老舖帶來生氣。其中呢間food combo小店主打西式定食,每個餐有主菜、餐湯、沙律、小食、生果,打卡幾靚~環境小清新,光猛舒服。-明正言順的fusion特色,我既西班牙海鮮飯偏濕軟,唔算好正宗,不過口味大眾化,兼配料豐富,配菜泰式青木瓜沙律及焦糖青檸雞翼惹味不錯,比西餐出色。朋友的卡邦尼大通粉配溫泉蛋賣相漂亮,忌廉汁偏薄身,配蒜蓉牛油大蝦及華都夫沙律,相片的開邊大蝦同實物有點出入,大蝦變了兩隻蝦仁,都唔算細隻既,但開頭我還以為是轉了帶子😂-最欣賞這個水吧的設計,三款飲品都各具特色,頗有誠意,個人認為如果用西餐常用的高身水杯,影相會更靚🤣-總結定食食材豐富,仲有生果,可以一次過攝取唔同營養,雖然價錢唔算平,但是還好不用加一,兼坐得舒服。