2022-08-07
又一間好想推薦嘅Cafe 🥰喺酒店旁,食物多選擇又質素高👍🏻有室內及戶外座位,可以帶埋寵物🐶 一齊去🥰 餐廳有提供意粉同焗飯,但係我哋想要啲輕食,所以點咗~🌿素食藜麥乳酪 $80藜麥乳酪上面放滿草莓🍓及藍莓🫐,旁邊仲有烚蛋🥚、沙律菜🥗、車厘茄、蘑菇及麵包,色彩繽紛搶眼,而且好健康,令人好想食😋🧀焗金文拔芝士、橄欖配多士 $80😌芝士控勁鍾意Camembert ,烤熱咗🔥,上面加上香料,芝士半溶軟滑,配厚多士一流🤩🌭意式肉醬熱狗配薯條 $75熱狗份量好大,熱騰騰🔥肉醬醬汁及芝士湧出來,好澎湃😋 麵包都烤過特別香脆🍰德國蘋果焗蛋糕 $46呢度仲有好多款蛋糕,一定要試😋😋 蘋果蛋糕鬆軟帶濕潤,味道清香甜美🍎🍨Affogato $52另一款必試❣️ 和暖濃縮咖啡遇上冰凍嘅雪糕,甜中帶點苦,兩者融合,加上甜脆脆,外型同口感滿分💯💜紫薯鮮奶(凍) $45🍋西柚檸檬梳打配熱情果蒟蒻 $40除咗咖啡,也有多款鮮奶及梳打,夏天☀️飲最啱,粉紫色嘅紫薯鮮奶,少女們一定好like 💞
又一間好想推薦嘅Cafe 🥰
喺酒店旁,食物多選擇又質素高👍🏻
有室內及戶外座位,
可以帶埋寵物🐶 一齊去🥰
餐廳有提供意粉同焗飯,但係我哋想要啲輕食,所以點咗~
🌿素食藜麥乳酪 $80
🧀焗金文拔芝士、橄欖配多士 $80
🌭意式肉醬熱狗配薯條 $75
🍰德國蘋果焗蛋糕 $46
🍨Affogato $52
💜紫薯鮮奶(凍) $45
🍋西柚檸檬梳打配熱情果蒟蒻 $40
除咗咖啡,也有多款鮮奶及梳打,
夏天☀️飲最啱,粉紫色嘅紫薯鮮奶,
少女們一定好like 💞