2018-02-06
有朋友話呢間既卡邦尼意粉好好食!佢想無限encore 😂 所以吸引到我黎試一試!餐廳既座位吾多,好在樓底高加上有落地玻璃,可以增添空間感。以湖水綠為主調,亦有吾少植物作點綴,有小清新既感覺💕 特別中意佢地用左透明椅子,同整間店子好match ...卡邦尼意粉 $88 芝士味特濃呀!非常creamy 🤤 食到味道既層次感,洋蔥同黑椒味都幾突出,令意粉更加香,煙肉呈嫩紅色,沾上芝士忌廉汁,好好食👍🏼.小食拼盤 $68有薯條、炸雞翼同司華力腸個display 幾靚,有心思的,雞翼炸得幾好,脹卜卜的,入面既肉保持嫩滑👍🏼 .法式焦糖燉蛋泡沫咖啡 $42 個配搭幾新鮮,應該其他地方都少見到,杯邊撒上沙糖,甜甜的,可以中和咖啡既甘味,好飲呢!適合少飲咖啡既朋友。.蘋果紅茶 $48 賣相幾靚,幾清甜,如果蘋果同紅茶既味道都再濃烈啲記更佳喇。.Pineapple & Coconut Mousse Cake $40呢個味道夠創新,好少蛋糕會用上呢兩種味,較fresh , 而兩者既味道係match 的👏🏻 蛋糕夠滑,口感吾錯,冇揀錯呢
卡邦尼意粉 $88
小食拼盤 $68
有薯條、炸雞翼同司華力腸
法式焦糖燉蛋泡沫咖啡 $42
蘋果紅茶 $48
賣相幾靚,幾清甜,如果蘋果同紅茶既味道都再濃烈啲記更佳喇。