2021-10-27
喺IG見到有人介紹呢間cafe 難得放假少d人就黎試下 平日大概四點嚟到 好好彩坐到門口位 門口位對比其他位比較闊落 後面有唔同植物 影相特別靚😍一入到去店員就幫我哋湛左兩杯水 再攞部iPad嚟同我哋介紹餐廳有咩推介 我同朋友只係想食d甜野 店員就介紹咗佢哋嘅mochi同埋cookie🍪真係冇推介錯💕🙆🏻♀️——————————————————Butter Scotch Mochi ($48)平時喺出邊好少見有mochi嘅甜品食 上面有啲好似樂家杏仁糖嘅花生碎同埋朱古力 口感煙煙韌韌 Walnut Choco Cookie ($58)本來覺得曲奇要$58好貴 但係店員同我地推薦呢塊曲奇🍪朱古力味十分香濃 仲話即叫即焗 需要大概20分鐘 嚟到真係好大塊 隔離配左舊雲呢拿雪糕 夾埋一齊食真係人間美味 曲奇嘅熱力會令到雪糕溶咗 真係好matchChocolate呢杯朱古力同出邊嘅唔同 係一杯奶泡 再加一杯朱古力豆 嚟到要自己倒落去攪勻 飲落真係好重朱古力味 天氣轉涼飲品錯
——————————————————
Butter Scotch Mochi ($48)
Chocolate