2016-12-30 304 瀏覽
又黎到我心目中最fantasy既餐廳食野喇!❤ 今次又出左新set,用小熊皇國做主題,帶大家喺哩個冬天進入哩個浪漫又歡樂既國度!鹹點:法國鵝肝、英式肉醬肉丸薯蓉、芝士拼盤、英式鬆餅配果醬、沙樂美腸鹹點當中最鐘意哩個英式肉醬肉丸薯蓉,肉丸有貢丸同牛筋丸,兩隻丸都好juicy,原來咁整既丸幾新穎幾好食,軟滑既薯蓉配茄汁肉醬好飽肚,原盅焗食完暖粒粒💕 老闆娘就不惜工本用上法國鵝肝同芝士拼盤,當中我將軟芝士加埋喺鵝肝餅一齊食真係幾滋味嫁,不過塊餅如果用加拿餅既話可以仲正啊😜甜點:玫瑰朱古力心太軟、英國旗榛子馬卡龍、皇冠黑松露芝士蛋糕、皇室熊仔黑朱古力玫瑰朱古力心太軟…哩個心太軟好正👄最愛朱古力味濃濃既野!食前店員會幫你翻熱好貼心❤心太軟入面雖然冇流心,不過朱古力軟心都好味好夠濕潤,仲有玫瑰草莓醬,酸酸地中和番朱古力既甜膩感。皇室熊仔黑朱古力…勁精緻又可愛既熊仔朱古力真係唔舍得食😳不過又想試下係咪真係老闆娘講到咁濃郁,所以最後都食左😂果然好正!勁濃朱古力味,帶苦味嫁😍 食晒成粒都唔會膩,鐘意黑朱古力既朋友一定要試!熊仔明信片…叫熊仔tea set仲送熊仔明信片,將願望寫底,之後就可以放入門口個郵
又黎到我心目中最fantasy既餐廳食野喇!❤ 今次又出左新set[皇家奇想曲],用小熊皇國做主題,帶大家喺哩個冬天進入哩個浪漫又歡樂既國度!
皇家奇想曲
鹹點:

鹹點
英式肉醬肉丸薯蓉

甜點:

黑松露芝士餅、小熊黑朱古力
玫瑰朱古力心太軟
熊仔明信片…叫熊仔tea set仲送熊仔明信片,將願望寫底,之後就可以放入門口個郵筒嫁喇!
2016-12-21
皇家奇想曲