餐廳: 鹿角巷
資訊:

2017-10-22 667 瀏覽
💕星期六的小確幸💓👦🏻終於放假,悠閒地飲飲食食🤤Finally 試鹿角巷‼️ 一去到以為要排好耐,好彩大約20 分鐘就拎到啦!👉🏻「小確幸」🦌人氣No.5✅好緊張,好期待😋有我愛芋頭紅豆‼️👉🏻一開始試飲一啖唔撈既,真係好濃稠😅一啖夠了!👉🏻撈完後就係芋頭紅豆牛奶,飲得出個茶底有奶綠味!整杯配搭係唔錯的,不會太甜❣️紅豆有咬口💓芋頭味就融入左奶綠到,要自己細心感受下😂👉🏻不過略厭珍珠不夠多同埋唔太大粒,口感即時減左好多!身為煙韌控,我會想要大啖大啖珍珠係到咬既的感覺🤣不過排左唔係好耐,試下無妨,感受一下台式飲料‼️所有的配料、甜度都係固定,不可加減!
一去到以為要排好耐,好彩大約20 分鐘就拎到啦!
👉🏻「小確幸」🦌人氣No.5✅
小確幸

好緊張,好期待😋有我愛芋頭紅豆‼️
👉🏻一開始試飲一啖唔撈既,真係好濃稠😅一啖夠了!
👉🏻不過略厭珍珠不夠多同埋唔太大粒,口感即時減左好多!
身為煙韌控,我會想要大啖大啖珍珠係到咬既的感覺🤣
不過排左唔係好耐,試下無妨,感受一下台式飲料‼️

所有的配料、甜度都係固定,不可加減!
小確幸