2017-07-01 2182 瀏覽
最近工作高峰期,晚晚都好夜收工,忙到抖唔到氣。放工約左好朋友一起吃晚餐,順便又傾吓計update下大家近況。朋友就上openrice找餐廳,見到小桃咖啡室D相片都幾合我地心意,又可以享受西餐又可以靜靜地傾下計。我哋就一於上去試吓嘩! 一上到去就見到個開揚露台,可以眺望時代廣場同時可以欣賞銅鑼灣鬧市嘅市容雖然地方唔大,但係都有一個獨立房可以容納10多人。裏面有投射螢幕可以唱K,玩wii等等。仲有好多board games 同漫畫書睇,好適合一大班人開派對我哋望吓餐牌睇吓有咩食先,就決定食以下套餐$188 per head 可以有咁多嘢食,都算抵食啦忌廉湯有啲稀,不過好彩都夠熱蜜汁雞翼都好好味不過就喊咗少少足料味道都算唔錯,少番啲油就更加好呢個係小桃咖啡室得奬菜式,也是成餐飯最期待的菜色果然有驚喜,薯條都唔錯接住落嚟就係甜品啦雪糕泡芙正正常常,蛋糕就有進步空間另外套餐包左一杯野飲,呢杯係柚子綠茶,味道唔錯餐具亦十分高貴唔錯呀清清地總結:呢間咖啡室好適合大人傾計,小朋友開派對。裏面嘅設備除咗有大露台仲有小型波波屋、煮飯仔玩具、飛鏢機、Xbox360及獨家 card games。最正係一口價不
我哋望吓餐牌睇吓有咩食先,就決定食以下套餐
$188 per head 可以有咁多嘢食,都算抵食啦
忌廉湯同沙律
忌廉湯有啲稀,不過好彩都夠熱
蜜汁雞翼
蜜汁雞翼都好好味不過就喊咗少少
卡邦尼白菌粉煙肉意份
足料
味道都算唔錯,少番啲油就更加好
燒豬肋骨
呢個係小桃咖啡室得奬菜式,也是成餐飯最期待的菜色
果然有驚喜,薯條都唔錯
雪糕泡夫同蛋糕
接住落嚟就係甜品
雪糕泡芙正正常常,蛋糕就有進步空間
柚子綠茶
茉莉花茶
唔錯呀清清地

總結:呢間咖啡室好適合大人傾計,小朋友開派對。裏面嘅設備除咗有大露台仲有小型波波屋、煮飯仔玩具、飛鏢機、Xbox360及獨家 card games。最正係一口價不設人數限制
2017-06-27
忌廉湯同沙律