部屋咖啡室

homemadecafe
2023-08-12 46 瀏覽
今日約朋友收工後小聚 想搵個地方食飽可以hea 唔洗食完即刻比人趕走見OpenRice 都多好評 最後揀左部屋咖啡室😆上到去見到餐廳全部都係梳化位 仲有board game可以玩 就知道冇揀錯Cafe選擇困難症嘅我哋揀咗Combo for four 頭盤係凱撒沙律沙律都有幾多煙肉碎 芝士同麵包 唔係淨係得菜咁寡Set 餐入面可以揀三個main 1️⃣黑松露蘑菇意大利飯大推❗️樓上Cafe黎講 非常有驚喜🤤🤤Creamy 得黎個飯仲有咬口 做到西餐嘅水平😋2️⃣香辣虎蝦海鮮意粉海鮮份量都多 有大大隻虎蝦 加上青口同魷魚意粉煮得啱啱好 唔會太淋 不過對我嚟講有少少辣🥵3️⃣至尊辣肉腸Pizza 足料手拉pizza🤗 估唔到樓上Cafe都食到Pizza皮薄得黎好煙靭 加上重芝士 好食到平時細食嘅我都食左三塊😜Set 入面仲包4杯飲品 我地揀左熱水果茶開心share🥳生果份量差唔多占左1/3 大大壺四個人都夠飲 仲有個蠟燭座keep warm 飲到尾都仲係暖嘅 非常貼心🥰大家收工想同朋友食飯傾偈 坐耐啲 推薦部屋咖啡屋😊 食物質素高拍得住出邊貴價西餐 埋單只係人均$200左右 可以坐一個晚上同朋友舒服地小聚
今日約朋友收工後小聚

我地揀左熱水果茶開心share🥳
生果份量差唔多占左1/3 大大壺四個人都夠飲

大家收工想同朋友食飯傾偈 坐耐啲
推薦部屋咖啡屋😊 食物質素高拍得住出邊貴價西餐
埋單只係人均$200左右 可以坐一個晚上同朋友舒服地小聚🥰🥰