2012-08-15 62 瀏覽
由於十點既晚上, 唔想好放縱食任食火鍋, 所以到主打活魚刺身既火鍋店小肥牛, 夜已深, 人亦不多了我們選擇了蕃茄薯仔牛腩湯底, 手打四寶丸, 分別有豬肉丸,牛肉丸,鯪魚丸和墨魚丸, 其實4種丸都新鮮彈牙, 當中豬肉丸比較令我有喜出望外感覺, 花雕酒牛肉, 熟左入口依然有濃濃既花雕酒香, 完全唔鼓勵點鼓油進食, 以免沒有了酒香.薄切本地肥牛,芝士腸, 油麥菜, 白菜雲吞屬於正常味道原隻倉魚刺身即叫即製, 原隻倉魚切成薄薄爽口鮮甜, 魚眼還在動, 可見其新鮮程度. 而且仲有厚冰打底,保持鮮味, 最後就椒鹽頭尾骨, 香脆可口,一開始就放左入火鍋既羅白蕃茄薯仔牛腩, 到最後食全部已經夠林夠晒入味, 牛腩湯低真係好清甜濃郁. 最後仲有甜品送, 係奶凍同柑桔JELLY 特別想提一提服務質素一流
由於十點既晚上, 唔想好放縱食任食火鍋, 所以到主打活魚刺身火鍋店小肥牛, 夜已深, 人亦不多了

我們選擇了蕃茄薯仔牛腩湯底,

薄切本地肥牛,芝士腸, 油麥菜, 白菜雲吞屬於正常味道

一開始就放左入火鍋羅白蕃茄薯仔牛腩, 到最後食全部已經夠林夠晒入味, 牛腩湯低真係好清甜濃郁.

最後仲有甜品送, 係奶凍同柑桔JELLY

特別想提一提服務質素一流