2019-04-04 34 瀏覽
本人非常鐘意飲珍珠奶茶之類嘅茶飲,見到有就會試,試過九龍區9成半嘅奶茶舖品牌,覺得小茶堂嘅茶飲真係相當出色。佢雖然唔係大公司大牌子,但係出品質素相當高,亦都不時見佢地推出新產品,我大大話話都試過6~8款,已經好有信心,不過見旺角奶茶店競爭太激烈,好茶店真係要寫食評支時下。有時見佢地無人排隊,但係果D淨冰都佔2/3杯果D茶舖有人等,真係恨不得拉大隊黎小茶堂幫襯!!黑糖珍珠唔使介紹喇,大家知好正架喇!佢地嘅烏龍茶底真係無得輸,滿口茶香!小山圓抹茶拿捏得非常好,濃而不澀!芝士奶蓋,之前張POSTER 寫加左10% 嘅parmesan cheese 入去,又濃又滑,比專賣奶蓋嘅茶店來得更好!今次試左芝士奶蓋木瓜鮮奶,木瓜本身夠甜,飲落香滑之餘再有木瓜粒粒嘅口感,淨木瓜鮮奶飲,加左芝士奶蓋都好爽,推介!!!

黑糖珍珠唔使介紹喇,大家知好正架喇!
佢地嘅烏龍茶底真係無得輸,滿口茶香!
小山圓抹茶拿捏得非常好,濃而不澀!

芝士奶蓋木瓜鮮奶
2019-03-28
5 分鐘 (堂食)
芝士奶蓋木瓜鮮奶
  • 黑糖珍珠烏龍王奶茶,芝士奶蓋木瓜鮮奶