2018-04-08 212 瀏覽
不愧為城大食堂,真係好好食!叫左呢度出名既風沙雞同南乳炸豬手,另外仲叫左西炒飯同節瓜粉絲煲,一共4碟3個人食,份量十足,超滿足!味道方面4道菜都一流,夠鑊氣,風沙雞皮脆肉滑、面頭既炸蒜都好惹味。南乳炸豬手炸到脆卜卜,同埋切細塊上,易入口方便食,絕對係誠意之作。節瓜粉絲煲啲調味做得好,粉絲都煮得啱啱好,唔會太淋,又滑又爽口。西炒飯比起前三碟,顯得普通左啲,普通蕃茄醬炒飯加埋啲麻麻地既雪藏蝦,可以唔洗叫。最有驚喜既係個凍朱古力,加埋面頭一堆cream,真係好邪惡,但真係好好飲!咁濃既朱古力唔係間間茶記都做到總括黎講,係超滿意既一餐,性價比都ok!題外話,待應好幽默,雖然坐得有啲迫,但我最中意呢度既係啲卡位私隱度滿分!
不愧為城大食堂,真係好好食!

• 南乳炸豬手
  • 風沙雞