2018-09-19 1650 瀏覽
一睇個名,勁野~ (唔係拍江湖片,各位唔好亂唸野) 一大班人去完香港濕地公園, 唸住去試下d特別野,點知撞上呢間小廚。太早去到以為要出去外面等啦, 點知d叔叔好好,主動叫我地入去坐,但下單就未得住, 因為師傅未準備好。 冷氣夠,又可以叫住啤酒飲。等我地都可以坐住飲住去睇下電視新聞。 未睇到菜單,已經俾入面d相吸引住。。老闆仔係球迷(好迷果隻)我見到d相都忍唔住要喺個場環繞一周都未見哂d球星。。佢真係好勁呀!!咁遠都去到~ 好佩服佢嘅行動力。 第一樣野就叫燒鵝,好好味,夠哂香脆,夠熱,夠肥! 食燒鵝唔係食呢d我問下你識唔識食架。。 椒盬豆腐好得,我朋友唔係好食都係咁食,你就知真係唔野小。。 小炒皇係去邊度食小菜都會叫的一道菜,蝦乾多之外仲好多其他野,有菜圃,有魚乾,花生,仲有魷魚。。掂!跟住食左招牌南乳炸雞,好得!好好味道~ 好想再叫多一份架,不過我地已經叫左好多野。所以.....個蒸鱔就失色左小小。。又或許係我地之前果d都係好肥嘅野。去到呢碟已經飽左, 所以覺得無咩好特別囉。。係啦, 一碟魚囉!埋單超過你想象,食咁多每人150。。 會再去架, 我都未睇第二間房睇d球星相!
一睇個名,勁野~ (唔係拍江湖片,各位唔好亂唸野)

椒盬豆腐好得,我朋友唔係好食都係咁食,你就知真係唔野小。。
埋單超過你想象,食咁多每人150。。

會再去架, 我都未睇第二間房睇d球星相!