2019-03-13 217 瀏覽
從來都冇寫過食評寫得唔好請勿見怪今日約左朋友去上環做野,經過見到呢間話試業期間like Facebook送糕點咁有免費野食試下又冇壞就入左去食啦~首先想分享佢地嘅茶!真心推薦呀!!!有桂花、玫瑰同蕎麥。桂花烏龍真係好好飲本身都鐘意飲花茶嘅我到最後埋單都忍唔住問有冇得takeaway啲茶包可惜佢地話暫時冇呢個服務可能係因為新店?所以啲staffs嘅service好好,講完要嘅茶就會幫你將茶包挾落隻杯到。不錯不錯到食物~我個人覺得食物冇茶咁特岀,但亦okay!因為有4個人,所以都叫左幾多野我就鐘意凰爪排骨飯啲飯粒粒分明 ,排骨同鳳爪又幾juicy,最緊要係加埋佢地嘅豉油!豉油真係幾好味,甜甜地另外,當然要試下店鋪推薦嘅子母蝦餃!一聽個名以為會好似親子丼咁,哈哈哈原來係正常蝦餃上面加粒bb size嘅wasabi沙律醬蝦餃,食落又okay喎!我朋友就鐘意個糯米雞!因為多料!哈哈哈 男仔食野果然係最重視份量總括而言,環境光猛而乾淨,員工服務亦唔錯,加上茶想食下點心同家人朋友chill下係唔錯嘅選擇
從來都冇寫過食評
寫得唔好請勿見怪

咁有免費野食試下又冇壞就入左去食啦~

首先想分享佢地嘅茶!真心推薦呀!!!
有桂花、玫瑰同蕎麥。桂花烏龍真係好好飲
可惜佢地話暫時冇呢個服務

到食物~
我個人覺得食物冇茶咁特岀,但亦okay!
因為有4個人,所以都叫左幾多野

我就鐘意凰爪排骨飯

另外,當然要試下店鋪推薦嘅子母蝦餃!
一聽個名以為會好似親子丼咁,哈哈哈

總括而言,環境光猛而乾淨,員工服務亦唔錯,加上茶
想食下點心同家人朋友chill下係唔錯嘅選擇

桂花烏龍茶