2018-01-16 1215 瀏覽
上星期五約了朋友吃飯但係都吾知食咩好,結果行過魚八就撞入去啦!呢間餐廳個門口好細,但感覺很親民,一入到去真係有啲令我回想起「深夜食堂」部電影。樓下係日式bar 枱設計,樓上就係table,而我個friend 最欣賞既係佢地會播日文牌既迪士尼歌”let it go”.我地一坐低,就見到有Happy Hour 餐牌,晚市時段6-8pm 只須$98就有三串串燒+前菜+酒梗係要試啦,結果都好好食,分量與價錢都十分合理,沒有中伏的感覺!所以今個星期又再返兜,今次帶埋家姐同個friend 去食,我哋叫咗好多串燒+魚生+壽司,但係又吾記得影相!只有兩張刺身相池魚刺身好新鮮,分量又多,比起隔離合和中心某間日本料理餐廳抵好多,櫻花蝦我沒有機會試,但光看賣相都值得比💯分了。
池魚刺身
櫻花蝦壽司