2019-06-26 134 瀏覽
旺中自從引入左多間小食店後,我覺得呢個場既吸引力係大左。行行下街有D口痕,可以好方便搵地方醫肚,而我就去左一樓立食區搵野食。去到立食區見到有幾間小食店,其中最吸睛既莫過於呢間貼滿哂小食相片既「杯中物」。呢間店主要賣炸物,就咁睇都至少有30款以上,真係花多眼亂,總有一款岩你心水。「韓式炸雞粒(半份)」🧀🧀🧀🐓🐓🐓味道有3款選擇(三重芝士、芝士甜酸辣、甜酸辣)。我揀左三重芝士,分別有熱熔左既芝士醬,再灑上芝士粉同芝士碎,芝士味超濃呀👍🏻,趁熱食可做到拉絲效果,芝士迷絕對不能錯過!雞粒外層粉漿不會過厚,內裡仍然juicy。有驚喜。「雞軟骨串串(4串)」🐓🐓🐓🐓我點左我最愛既雞軟骨,同樣可以自選調味。我就揀左紫菜粉。雞軟骨並無沾上炸粉漿先炸,而係直接炸,反而可以食到雞軟骨既爽脆,再加埋調味,非常惹味。係度惠顧任何食品,只需加$5就可以有一杯指定飲品,而飲品選擇都幾多款。今次試左呢杯好夢幻既「冰藍橘青檸汁」,酸酸甜甜,唔錯。雖然係小店,但食物製作認真,每個order都係即叫即做,所以等既時間比較耐D,而佢都好貼心咁俾一個Pager客人,咁就可以邊睇衫邊得野食都唔怕啦。呢度每樣小食都係10幾蚊起就

「韓式炸雞粒(半份)」🧀🧀🧀🐓🐓🐓

「雞軟骨串串(4串)」🐓🐓🐓🐓
雞軟骨串串

韓式炸雞粒(半份)

今次試左呢杯好夢幻既「冰藍橘青檸汁」,酸酸甜甜,唔錯。
冰藍橘青檸汁

呢度每樣小食都係10幾蚊起就有交易,非常貼地,學生哥都絕對俾得起。
2019-06-24
8 分鐘 (堂食)
雞軟骨串串
冰藍橘青檸汁
  • 韓式炸雞粒(三重芝士味)