2020-10-05 99 瀏覽
是日用餐體驗:由於嗰日係星期六去食,排隊嘅人都比較多,所以都等咗一段時間先入座。當時點左紅燒牛肉麵,炸花枝丸,甜不辣,鹽酥雞,海苔培根蛋餅。先講吓紅燒牛肉麵,係我認為當晚質素最差嘅一樣,湯底冇乜味,好似溝左好多水咁。麵質都相對失望,唔係平時食開QQ彈彈的麵,又好似上海麵咁樣,咬落去粉質好重。至於個牛肉切得好薄,但係煮得唔夠腍,都好彩佢切得薄所以煮得唔夠諗都咬得開,但係就有種咬橡筋嘅感覺。至於小食嘅水準非常出乎意料,海苔培根蛋餅係新產品,但係佢個口味配搭得都好好,甜不辣同花枝丸同鹽酥雞都炸得非常酥脆。甜不辣裏面煙煙韌韌,仲有陣好似魚糕嘅味道,好食!如果再返嚟幫襯都應該淨係會食小食🤣🤣
2020-10-03
45 分鐘 (堂食)
  • 海苔培根蛋餅
  • 鹽酥雞