2025-01-08 469 瀏覽
招牌花膠雞米線 + 魚片 $68+15黎到黐膠雞點都試下個招牌米線先,由於係晚市,可以揀要跟爐上,呢排天氣凍返,梗係要滾住嚟食啦😝湯底奶白色好清,唔會好稠,膠質唔算特別重,如圖花膠有三舊仔,冇特別加錢,但雞肉部份都好靚同好滑,唔會話越煲越嚡👍🏻但估唔到魚片係魚蛋果種,想食鮮魚片就要留意下啦!燒豚肉配生菜(韓國辣椒醬)$48最初以為係熟咗嘅生菜,原來係好似泰式生菜肉碎包😂,豚肉燒得好好,配合埋生菜解膩,啱啱好😊金磚豆腐 $42外脆內軟豆腐,炸粉薄,金黃色,加上七味粉,啖啖蛋白質,好味😋沙薑雞擔擔麵 轉薯粉 $48最初見嘅時候以為只係肉醬放喺上面,其實係類似麻醬撈麵感覺,幾都有驚喜,因為麻醬都好掛到喺麵上,淨食麵都好豐富!另外個沙薑雞ge汁有少少麻醬嘅味,呢個雞肉會相對結實d🤓

招牌花膠雞米線 + 魚片 $68+15
但估唔到魚片係魚蛋果種,想食鮮魚片就要留意下啦!

燒豚肉配生菜(韓國辣椒醬)$48

金磚豆腐 $42