2022-04-11 109 瀏覽
想食好耐嘅米線 由佢未搬舖嗰陣已經bookmark咗😂到最近先去到食 食咗之後 反而係俾佢嘅小食驚艷到!朋友話佢係俾米線耽誤嘅炸物店🤣🔸自選配搭酸辣湯米線 $48 (另加配餸每款$7)第一樣要讚嘅係米線口感超好!Q彈有咬口 極欣賞👍🏻湯底就比較失色少少 整體味道偏甜 少酸 唔辣 (食開三小辣嘅朋友都話我個大辣唔辣😂) 酸菜都係偏甜😗但餸就好好味 蒜蜜豬扒同滷大腸都入味軟腍 雖然調味都係偏甜 但配上肉類反而好夾👍🏻.🔸招牌滷什匯撈米線 $58舖頭嘅滷味主打加入麥芽啤酒 帶淡淡香氣同甜味😙滷什匯包括滷鴨胸片、豬腸、雞腎、雞蛋 味道都好好 不過米線嘅撈汁都係滷水汁嚟 overall味道比較單一🤔但勝在配料嘅芫荽、炸蒜、炸豌豆豐富咗口感💁🏻‍♀️.🔸椒鹽燒賣 $16 🌟炸得香脆 有足夠魚味 粉感唔重 配上椒鹽好惹味👍🏻🔸脆炸一口小饅頭 $28 🌟金黃酥脆 配上煉奶 人間極品😛.🔸手切地瓜薯條 $38 🌟出色!超脆!食到尾凍晒都仲脆!唔油膩 無油溢味 已經好飽都食到停唔到口😋.overall食物質素唔錯嘅 去開附近會食 但未必會再突登搭車去🤔另外 員工嘅工作態度有待改善 我哋去嘅時候客人唔多 但佢
🔸自選配搭酸辣湯米線 $48 (另加配餸每款$7)

🔸招牌滷什匯撈米線 $58

🔸椒鹽燒賣 $16 🌟
炸得香脆 有足夠魚味 粉感唔重 配上椒鹽好惹味👍🏻
🔸脆炸一口小饅頭 $28 🌟
金黃酥脆 配上煉奶 人間極品😛

🔸手切地瓜薯條 $38 🌟

overall食物質素唔錯嘅 去開附近會食 但未必會再突登搭車去🤔另外 員工嘅工作態度有待改善 我哋去嘅時候客人唔多 但佢哋掛住傾計 叫幾次先有反應 無嘅items亦都要催單先講😐呢方面如果可以做好啲感覺會好好多😢