2024-12-04
✨✨✨尖沙咀•Just'er Restaurant ✨✨✨💥 晚市二人套餐|HKD 700(連加一)海陸空全餐! 魚蝦蟹雞牛豬,應有盡有!擺設好刺激眼球,非常適合打卡。肉有肉味,海鮮有海味,加埋熱辣辣薯條,提升到另一個層次。波龍一隻 ▶️唔會過熟,調教得非常之好,仲有蝦蝦膏,配住啲龍蝦肉食個種口感一流!酥炸軟殼蟹 ▶️肉質柔嫩,炸得好香脆,非常適合沾著少少海鹽或加幾滴酸酸嘅檸檬汁。 烤豬仔排 ▶️同大餐廳一樣,都係原條慢煮,骨肉分離再烤,啖啖肉!每一啖都係外脆內嫩,口感好正!而且感覺唔會肥,哈哈☺️牛扒 ▶️廚師好大膽,三成熟,好嫩又唔會出血水,rest得啱啱好,更加無醃製,食得到肉嘅口感,配翻黑椒海鹽,帶出肉香!燒雞 ▶️燒雞係先慢煮,再燒焗,皮脆肉嫩又入味,隻雞翼係連骨都可以食埋!總結 套餐好抵食❗喜歡啤啤可以飲原漿啤!$98/1L 好實惠紅白酒都係$400頭一支,合理價消費 HKD 709(連加一)💸💸💸
💥 晚市二人套餐|HKD 700(連加一)
總結 套餐好抵食❗
喜歡啤啤可以飲原漿啤!$98/1L 好實惠