餐廳: 小黑糖 (宏生大廈)
資訊:

2023-08-31 18 瀏覽
厚福街呢頭有唔手作飲品嘅舖頭,今次就揀咗呢間小黑糖其實都係因為睇到側邊呢個黑糖珍珠口鮮奶所以入咗嚟,不過因為一間食嘢所以就冇叫到口鮮奶。小黑糖珍珠鮮奶 微糖 $32呢一款嘅冰量係固定嘅,因為我本身唔係幾鍾意太甜,所以我就揀咗微糖我自己就覺得微糖啱啱好,牛奶好香濃,珍珠嘅口感幾煙靭而且仲好濃黑糖味,一拎上手嘅時候,啲珍珠仲係熱辣辣㗎 !伯爵珍珠奶茶 微糖 $28伯爵珍珠奶茶同樣都係揀咗少甜,伯爵茶同珍珠奶茶呢個配搭都幾特別,所以他得意就試吓啦估唔到有幾夾,伯爵茶味本身就已經好香,加埋啲黑糖味都幾特別,我覺得下次我都會再叫呢個舖頭雖然唔係好大,不過等嘅時候響側邊都有啲嘢睇吓,而且天氣咁熱仲有冷氣可以過過冷河,真係一流
厚福街呢頭有唔手作飲品嘅舖頭,今次就揀咗呢間小黑糖

小黑糖珍珠鮮奶

小黑糖珍珠鮮奶 微糖 $32