2019-07-25
呢間餐廳已經bookmark左一段時間 今日同朋友食飯就決定去試下😺 一點鐘去到 人唔多所以唔洗等位就有得入坐 餐廳既裝修唔錯 適合中意打卡既朋友!今日同朋友叫左兩個餐同一個蛋糕 事不宜遲 依家就介紹下啦! 😻-------⭐卡邦尼意粉 ($78)呢個意粉唔錯 份量足夠 而且夠creamy😻 意粉啖啖掛汁好正 !意粉軟硬度都恰到好處 另外煙肉份量都好慷慨 大家去的話都推薦大家試下🙈-------⭐All Day Breakfast A ($78)同朋友點多一個all day breakfast share食,份量夠兩個女仔食,有德國腸、炒滑蛋、牛角包、薯餅、煙肉、焗豆、蕃茄、沙律,份量多,而且上碟賣相都靚 加分!😆 我最中意係個炒滑蛋 好嫩滑 仲有牛油香!煙肉 香腸同其他配菜味道都正常 整體唔錯😝 ------⭐心形士多啤梨乳酪蛋糕 ($52)呢個蛋糕真係少女心大爆發! 伴碟隻公仔超級可愛!🐷 蛋糕係士多啤梨乳酪慕思 食落味道淡淡地 唔會死甜👍 不過食到中間發現個蛋糕有d位置結左冰 影響左口感😔 唔知係咪因為雪櫃太凍呢 所以呢個位有少少扣分 但整體都ok的😀------總括黎講用餐環
-------
⭐卡邦尼意粉 ($78)
-------
⭐All Day Breakfast A ($78)
------
⭐心形士多啤梨乳酪蛋糕 ($52)
------
總括黎講用餐環境同食物唔錯 員工服務態度都好好 大家同朋友仔reu不妨去試下呀!😆
---
總分(10分滿分)
味道:8
賣相:8