2021-04-02 26 瀏覽
是日經過旺角,醒起最後去話間comma cafe,食完話好想推介比大家嘅地點。去旺角通常都會行信和,現時點,行到攰想搵間cafe 坐下,上網見倒間少女心cafe,即刻上去抖抖食個lunch。餐牌選擇唔算多,餐廳由兩位少女打點,由裝修,設計,餐牌,味道等等,都係一個故事,少女心成咁,大家上到去好似入左童話故事咁,絕對係繁忙生活嘅一個放鬆點!我地點左魔女盛宴,即係龍蝦汁煙三文魚意粉,龍蝦汁唔係話好濃,但意粉掛晒汁其實味道剛剛好,煙三文魚砌到好似花咁靚,食之前影左好耐相(笑)。另外點左個心太軟,好驚喜小店可以做倒外面熱又少少脆,切開流心嘅心太軟,配埋伴碟嘅cream 同埋棉花糖,一熱一凍好好味,心太軟切開前,仲見倒貓咪樣架!兩個女仔開嘅小店,值得支持下。

兩個女仔開嘅小店,值得支持下。
2021-01-31
下午茶