2018-07-30 85 瀏覽
總店喺荃灣用非常適合打卡但今日就嚟位於屯門既新店 裝修明顯冇荃灣嗰間咁靚 但係都有氣球等嘅裝飾 少女味十足叫咗個二人餐 有兩款細嘅沙律杯 兩款小食 兩款主食同埋一份肉食 叫set係冇飲野 飲野要另外單叫三文油柚子檸檬沙律味道清新 沙律菜新鮮 加上唔少嘅生果 感覺好fresh蟹肉牛油果蘋果沙律SET既分量超級細,用玻璃杯裝住,搖完倒出黎再食,兩款都幾好味酸酸甜甜好開胃,如果單叫就應該唔會試黑松露玉子燒黎到唔熱唔凍暖暖地,黑松露味太重,完全冇蛋味,而且冇平時玉子燒既厚實口感豬肋骨炸薯條係2款粗身既有蕃薯條同薯條,好味,不過豬肋骨就好一般,唔夠淋身而且仲痴骨,黎到凍曬,但bbq醬幾惹味Pizza同意粉 pizza係正方形 上面加咗火箭菜同芝士感覺上都幾足料 意粉係卡邦尼意粉 但味道似白汁 分量都ok多, 但就冇咩芝士同蛋皇味,還可以啦

三文油柚子檸檬沙律
味道清新 沙律菜新鮮 加上唔少嘅生果 感覺好fresh