餐廳: 富山麵家
資訊:

2022-06-12 20 瀏覽
用openrice訂咗公司附近呢間日式拉麵舖裡裡外外都喺melody俾佢裝修咁特別嘅少女風吸引咗 就去試吓拉麵店喺希雲街 地鐵站行過去5-10分鐘坐低我哋叫咗好多嘢食😋1個拉麵、1個沾麵2個小食(餃子🥟、雞翼)2杯嘢飲(波子汽水、凍蜂蜜綠茶)黑醬油拉麵有幾片叉燒、半熟蛋等個湯底好濃郁、唔算喊、岩岩好黃金蟹糕牛奶沾麵好大份湯底又有大大嚿嘅牛油 攪拌後牛奶同牛油味道十分夾 奶油味香 伴上有口感嘅拉麵 值得一試叉燒厚切都好大舊 肉質實淨 值得一讚係雞翼雞肉嘅肉質好嫩滑 但喺外邊好脆口 口感1流餃子都煎到脆卜卜嘢飲方面波子汽水正常凍蜂蜜綠茶重蜂蜜味 甜甜的 唔錯店員仲送咗2個甜品俾我哋抹茶同埋士多啤梨布甸都好味價錢方面 用openrice訂位有85折 約$170/位銅鑼灣地區嚟講 真喺抵食之選環境舒服 質素唔錯 整體好好 值得試試
用openrice訂咗公司附近呢間日式拉麵舖
裡裡外外都喺melody
俾佢裝修咁特別嘅少女風吸引咗 就去試吓
拉麵店喺希雲街 地鐵站行過去5-10分鐘
坐低我哋叫咗好多嘢食😋
1個拉麵、1個沾麵
2個小食(餃子🥟、雞翼)
2杯嘢飲(波子汽水、凍蜂蜜綠茶)
黑醬油拉麵有幾片叉燒、半熟蛋等
個湯底好濃郁、唔算喊、岩岩好
黃金蟹糕牛奶沾麵好大份
叉燒厚切都好大舊 肉質實淨