2023-07-20
🎀 2人套餐(小食、飯或麵類、主食、手作甜品*2、飲品*2)($368 + 10%)✨ 小食 — 雲呢拿香草粟米棒有12款選擇,粟米切成細細條方便咬,本身甜甜地嘅粟米配埋雲呢拿調味更香甜 😙。✨ 飯或麵類 — 黑松露本菇野菌忌廉汁意粉係韓國菜餐廳有意粉食都幾特別 😆,黑松露味濃,菇菌份量幾多。✨ 主食 — 韓式炸雞6 件(咸蛋味 +$10)主食有10款選擇,其中炸雞亦有6款口味,我哋揀咗咸蛋味~咸香味好重,食落有少少咸蛋嘅沙沙感;雞肉方面包括咗翼同上脾~✨ 手作甜品 — 芒果啫喱是日甜品係芒果啫喱,面層有塊桃,口味比較淡~✨ 飲品 — 焦糖爆谷拿鐵(升級飲品 +$7)賣相非常吸睛 😙 Latte本身都唔錯,泡埋爆谷帶點點甜味。✨ 飲品 — 柚子蜜(熱)正常發揮~·一開始係被店舖招牌打卡嘅天花板上面佈滿嘅花花所吸引去的,好符合少女心 😆,但食完之後覺得出品水準都幾好 😙。店內氣氛幾柔和,當日都唔少家庭用餐,出品都幾多樣化(仲有唔少素食選擇,素食朋友友好~),唔止韓國菜仲有西式意粉Pizza,整體嚟講都唔錯。·🧾 需加一服務費💰 $424
✨ 小食 — 雲呢拿香草粟米棒
✨ 飯或麵類 — 黑松露本菇野菌忌廉汁意粉
✨ 主食 — 韓式炸雞6 件(咸蛋味 +$10)
✨ 手作甜品 — 芒果啫喱
是日甜品係芒果啫喱,面層有塊桃,口味比較淡~
✨ 飲品 — 焦糖爆谷拿鐵(升級飲品 +$7)
✨ 飲品 — 柚子蜜(熱)
正常發揮~
🧾 需加一服務費