2018-12-08 65 瀏覽
女仔對花係比較難抗拒,就算唔係特別鍾意花,都覺得花嘅佈置,感覺和諧,令人舒服。。。今日走入依間花園,老實講,期望不高,不竟佢嘅賣點係少女系,除左鳥籠afternoon tea set外,其他set都係午餐,所以冇特別分午餐定下午茶。。。叫左個是日精選意大利飯:黑松露帶子意大利飯,另一個香煎鱸魚配自家制紫薯蓉。。。配餐湯同自家制麵包。。。餐湯係忌廉雜菜湯,有紅蘿白,雜菜。。。唔夠濃,水汪汪咁,味道比較清。。。自家制麵包係raspberry 包,食到raspberry, 但我唔特別好raspberry ,所以ok啦。。。2個主菜都唔錯,黑松露帶子意大利飯,夠香,味道同硬度適中,不錯。。。香煎鱸魚配自家制紫薯蓉,鱸魚煎得脆,冇骨,香口,自家制紫薯蓉,有驚喜,香,但唔會太漏,幾好味,不過份量比較少。。。如果食下午茶就夠嘅總結: 此餐廳適合朋友聚會,吹下水,輕鬆下,對女士來說,唔錯,對男士就可能唔夠食啦
,幾好味,不過份量比較少。。。如果食下午茶就夠嘅

,對男士就可能唔夠食啦