2022-06-26 1340 瀏覽
PizzaExpress係小西灣開係一件好令人興奮既事,疫情關係,開左一段時間都係叫外賣,今日終於有機會堂堂正正咁行入黎食啦!小朋友都好開心,因為除左食物之外,一坐低就有份遊戲紙玩,等食都等得開心啲。焗麵包球小朋友黎親都一定叫,麵包球配上既蒜茸牛油同蕃茄香草醬真係食極都唔厭,好惹味,可惜今日堂食啲麵包球唔夠熱,只係好微暖,如果熱啲就更好。烤焗雞翼雞翼就夠哂新鮮熱辣👍🏻外皮焗到香脆,入面依然充滿肉汁,就算唔點佢個honey mustard 都好夠味👍🏻👍🏻海鮮pizza小朋友鐘意食蜆,所以叫海鮮pizza,除左蜆肉,重有蝦同魷魚,洋蔥同欖。味道唔錯,不過薄餅底焗得唔夠脆。牛肝菌羽衣甘藍螺絲粉呢個粉就最令人失望😞我哋估廚師應該唔記得左落盬….啲粉淡到一個點…牛肝菌又好似有少少酸…總之啲味錯哂..希望只係一時失手…會再黎俾多次機會佢嘅…

焗麵包球

烤焗雞翼