2020-05-17 183 瀏覽
1. 阿華田脆脆雞蛋仔 ($29)呢間鋪有好多款唔同味既雞蛋仔,好多味都好想食,諗左好耐終於揀左呢隻!即叫即做,所以要等一陣先有架,唔想等既可以係附近行個圈,不過我想整好即食,所以冇行開了。外皮好脆好香好不得了,入面係有少少阿華田醬咁,唔多,不過我覺得比例幾好,因為如果再多個話會太甜,食成底就會好膩,所以依家剛剛好。食過好多其他店,岩岩整起就okay, 但食食下就變靱,又或者冇蛋味各樣,呢間真心好食,我食到最後一粒都仲係脆架!btw 係有少少貴既,不過好味又唔介意,劣食既$10兩底都唔要啦,怕貴又想懲罰可以揀原味,平d,我未食過,但雞蛋仔既質感我相信原味都一樣咁正。佢仲有其他甜品架!
1. 阿華田脆脆雞蛋仔 ($29)