2010-02-02
今年結婚紀念日想食日本料理放題,本來唔知去邊間好?最後因尼間有其他間少有的翡翠螺.海膽壽司.八吋三文魚.吞拿魚壽司,所以選擇來左村上.訂左6點半入座時仲有好多空位,跟住剔野食時發覺好幾款食物消失左消失既食物有:燒魷魚筒.芝士生蠔.香辣魷魚鬚.美國牛肉厚燒.薄荷鹽燒羊仔扒.八吋三文魚.吞拿魚壽司.火焰油甘魚壽司.蘆筍天婦羅(我之前收左佢地宣傳單上面有菜單)食物來的都好快,係漏左味付螺肉同香草龍利柳.魚生未至於好薄亦都唔夠厚,而翡翠螺次次寫6隻佢都係俾2隻,海膽壽司寫4件來2件三文魚籽壽司都一樣,好似全部除2一樣,我懷疑如果翡翠螺寫1件佢會唔會來半邊?但翡翠螺個size都幾大下,我點左份蟹腳肉天婦羅,點知原來係蟹柳仲要1條蟹柳1開2.海膽壽司.三文魚籽壽司第一次份量正常,跟住就越俾越少,吉列豬扒就大大件,豬軟骨有D唔新鮮同唔熱有陣騷味,花魚個皮燒濃左黑晒(咁樣都照俾客食?)海蝦蜜桃沙律比較好味D,沙律醬係自製既唔酸比較甜,尼一餐都算食的飽飽,服務態度都好好,老公筷子唔小心跌落地下未出聲,個經理已經自動送上新既筷子.下次仲會唔會選擇尼間?maybe但希望佢地有改善.貴D既食物份量唔好俾得咁孤
下次仲會唔會選擇尼間?maybe但希望佢地有改善.貴D既食物份量唔好俾得咁孤寒,既然開得任食就唔好怕俾客人食喇~咁先會長做長有ㄚ嘛~~