2024-10-02 156 瀏覽
今日一支公系MK食晏,行过见到扒王之王就走咗入去試下。 我哋依個年纪嘅人,可以話系睇住佢大睇住佢壞少年时代由经常去食变成唔多去食。 今日入去都系抱住一个懷舊嘅心態,本身都冇乜期望。一入去見到環境舒適,座位宽敞,唔会逼夹夹,洗手间亦整齊清潔。員工都系一班中年人士,但系手脚爽快亦非常好礼貌。 尤其系两位經理,中氣同幹勁都系十足。餐牌款式非常多,有啲花多眼亂嘅感觉最後叫咗鐵板蒜蓉牛扒,配意粉加餐飲同餐湯。白湯味道正常,有好多粟米粒 牛扒唔會好似出邊咁俾鬆肉粉乸到腍晒同埋冇肉味。意粉同热華田正常水平。份量绝對足够一个大男人食以咁嘅價錢(HKD 69+10%)食到咁嘅食物質素同埋環境&服務, 绝對冇投訴。將来如果嚟開依邊,絕對可以再食。亦希望佢哋俾心機越做越好

餐牌款式非常多,有啲花多眼亂嘅感觉
份量绝對足够一个大男人食

將来如果嚟開依邊,絕對可以再食。

亦希望佢哋俾心機越做越好

鐵板蒜蓉牛扒