2019-05-13 236 瀏覽
呢排紅爆嘅沙冰專門店,見到好多啲網上宣傳都好勁下 😛 衝出一般嘅珍奶果類嘅台式珍奶奶蓋飲品,其實我都好中意飲呢類,家下去試下專賣呢類嘅專門店 🤘🏿-去到門面都幾靚仔,唔同種類嘅朱古力一格格排哂出黎,連果漿果味濃縮劑都擺哂出黎 😂 就咁睇都有股乜味 🤡-呢到就主打兩款沙冰架姐,一款係益力多底,一款係朱古力底,賣成 $38 杯,都好親民下,親哂落我銀包到,不過都唔想講太多,有飲過嘅人都知一般,不論益力多沙冰定朱古力沙冰,都淡到一個點,仲以為係雪凍左嘅益力多或朱古力冰再攪碎,唔知仲以為食緊益力多沙冰走益力多,朱古力沙冰走朱古力,幾分鐘之後真係覺得飲緊水咁,啲冰又攪得唔夠沙,勁多粗粒冰,叫乜沙冰呀,刨冰黎架下話,加埋配料仲賣成四十幾皮一杯,你真係飲埋我果份啦 ❤️❤️❤️-Shake Shake Shake旺角廣華街 1 號仁安大廈地下 14D 號舖
Shake Shake Shake
旺角廣華街 1 號仁安大廈地下 14D 號舖