2018-04-04 260 瀏覽
係銅鑼灣返工正常食個lunch都要四五十蚊,呢度食個粉麵確實算係幾抵,唔洗三十蚊就有交易😀價錢優惠、選擇都算多,而且外賣不另收費,個人覺得比起附近既潮x更好食,因為佢個邊貴夾好咸。而且之前買外賣時,叫加腩汁真係比足,仲會主動幫你分埋湯,呢下加分既。講返今日就食左個紫菜水餃麵~佢呢度湯底鹼水味較重,但我覺得接受既。之前我多數叫淨水餃麵,今日突然好想食紫菜,佢呢度紫菜比較大塊,感覺同一般食到既無咁碎濕濕,真材實料既感覺😯水餃就正常鳳城水餃,有蝦、冬菇、木耳絲咁⋯都大粒同紮實既。而愛辣既我當然加返d辣油🤗辣油辣度夠,不過無咩渣,香味都夠的。係呢度食個麵做lunch,可以係打工仔們不錯既選擇👌🏻👌🏻慳錢之選!

紫菜水餃麵

水餃就正常鳳城水餃,有蝦、冬菇、木耳絲咁⋯都大粒同紮實既。

2018-04-03