[✨少見懷舊昭和風洋食屋🎏]#咲和洋食屋 #元朗 🎏黑白松露慢煮63℃日本温泉蛋意粉 $98主打一個手工意粉🍝質地煙靭有咬口彈牙,寬條麵掛汁力高,真係幾好食😙松露味夠濃郁,温泉蛋半生熟整得幾好,同寬條麵嘅掛汁能力配搭得好出色!👍🏻👍🏻💕🎏和牛肉醬特濃蕃茄意粉 $98牛肉真材實料肉味都幾重,寬條麵同番茄醬都好夾🍅同時番茄醬都可以平衡返個牛味,兩者份量亦恰到好處,令到整體上可以平衡得好好唔會話太膩,幾有心思💞💞🎏手工芝士和牛漢堡 $88漢堡扒唔算好厚🍔不過就幾juicy,而且牛味重,個包表面就整到好香脆好滋味😋🎏拉絲芝士條 $38/4條熱辣辣即叫即炸,芝士條炸得外脆內軟,芝士味算濃,鍾意食芝士嘅都可以試下🧀🎏抹茶鮮奶 (跟餐+$20)抹茶粉加鮮奶,普通味道正常發揮,但自在有得飲又有得玩🤣🎏沙律新鮮&蘑菇湯 (跟餐)雖然係跟餐嘅但一嗰都唔馬虎,生菜好新鮮爽脆。蘑菇湯就普通正常水平☺️————————♡♡♡♡♡♡————————✨總結小店採用日本昭和風裝修,環境佈置都好有心思,特色嘅店面比人一種好懷舊嘅感覺,主打日系洋食料理。食物水準亦都唔錯,值得一試😊😊💗
[✨少見懷舊昭和風洋食屋🎏]

#咲和洋食屋 #元朗
🎏黑白松露慢煮63℃日本温泉蛋意粉 $98

🎏和牛肉醬特濃蕃茄意粉 $98

🎏手工芝士和牛漢堡 $88

🎏拉絲芝士條 $38/4條

🎏抹茶鮮奶 (跟餐+$20)
抹茶粉加鮮奶,普通味道正常發揮,但自在有得飲又有得玩🤣

🎏沙律新鮮&蘑菇湯 (跟餐)

————————♡♡♡♡♡♡————————

✨總結