2019-04-21 170 瀏覽
熟悉我嘅朋友或者有follow開我IG嘅,都應該會知道我冇乜食放題,因為我食量比較少,食放題好唔抵💸💸不過今次見到呢間鉄人大盛係鐵板燒放題,係我最鍾意食嘅鐵板燒呀🤩,仲有鐵板燒放題都係第一次見,所以我都去咗呀佢哋嘅放題除咗鐵板燒,仲有刺身,壽司🍣,冷盤,炸物🍤,燒物🍢,日式料理🍲等等,都幾多選擇㗎佢一去到就會首先送個刺身拼盤俾你先,不過我同我朋友有好多刺身都唔食🤭,唔想浪費,所以我哋就冇要到,我哋自己就喺點餐紙嗰度自選我哋自己鍾意食嘅刺身🐟間餐廳大概有五至六個鐵板燒嘅位置,俾廚師喺我哋面前即刻煮野比起來我地食👨🏻‍🍳👩🏻‍🍳佢哋嘅上菜速度快,唔使驚限時兩個鐘頭唔夠時間食👍🏻另外仲有一大個飲品櫃🥤🍶,有好多唔同飲品嘅選擇,雪糕仲要係杯裝Haagen Daz🍦😯
佢哋嘅放題除咗鐵板燒,仲有刺身壽司🍣,冷盤,炸物🍤,燒物🍢,日式料理🍲等等,都幾多選擇㗎

佢哋嘅上菜速度快,唔使驚限時兩個鐘頭唔夠時間食👍🏻

2019-04-21