2018-07-05 53 瀏覽
各位姊妹,唔好話我A姐唔教你呀!大家一定要矜持,唔可以咁隨便,學識欲擒故縱,吊住佢條癮,咁樣先可食住你條仔!食嘢都係一樣,所謂「少食多滋味」,串燒一串多嗰幾粒,咁樣先矜貴,食落特別滋味!上次食完鮮•港式串燒吧,心郁郁又想食!雞軟骨+雞腎+熊本一口牛雞軟骨惹味脆口,口感豐富;雞腎爽口,滋味到食唔停口;熊本一口牛帶少許脂肪,牛味香濃!鹽燒雞中翼M佬成日都話「燒雞翼我自細鍾意食」,佢見到雞翼一定叫。外皮燒到香脆可口,特別鍾意燒到有少少焦,淡淡嘅海鹽味吊出雞肉鮮味,咬落仲有好多肉汁,值得推介!煙肉青椒卷煙肉燒得非常香口,包住爽脆多汁青椒,一咸一清,兩者配合得啱啱好!茄子茄子切片配上切粒蒜頭,惹味十足!一口番薯+菠蘿最後就梗係食甜品!一口番薯香甜美味;菠蘿微微燒過,加上少少海鹽,吊出菠蘿清香,正!(記住Like同Share畀朋友)By A姐M佬 玩樂日記

茄子
茄子切片配上切粒蒜頭,惹味十足!

一口番薯

(記住Like同Share畀朋友)

By A姐M佬 玩樂日記
2018-07-04