2010-08-28 17 瀏覽
川式串燒開到一地都係,參差不齊,你問我我都唔係好知邊間好。不過個人就幾鍾意食尖沙咀gei川燒。其水準ok,加上尖沙咀少有川式串燒,難得她又就腳,所以經常爆場應該不無道理吧。是夜吃了N款串燒,印象較深有以下幾款。牛舌~ 有水準,嚼勁十足~ 我幾鍾意落大量辣椒粉,好惹味~羊架~ ok wor~ 微羶不韌。雞亦~ 就普通喇,說好食,還是日式串燒個種好食d~ 呢款雖新鮮,但無乜肉汁。由於叫得太多,都忘記確實order了什麼~ 印象中,我仲食過涼拌麻辣青瓜,可以再辣d~ 芝士丸,好似雪藏貨色~燒白鱔,好正!厚身豐腴,必點啊~~燒香蕉同菠蘿都麻麻o地~整體而言,如果在尖咀又想食串燒,呢間可以諗諗~ 最好去前即刻打個電話問問有無位先~~ (我通常都係突然想去先打去叫佢留位~~)不過店內幾逼,吃得不大舒適啊~~~ 加上坐近門口,好多人出出入入食煙,搞到d風係咁吹呀吹,食物凍曬~~
川式串燒開到一地都係,參差不齊,你問我我都唔係好知邊間好。

不過個人就幾鍾意食尖沙咀gei川燒。

是夜吃了N款串燒,印象較深有以下幾款。

牛舌~ 有水準,嚼勁十足~ 我幾鍾意落大量辣椒粉,好惹味~
羊架~ ok wor~ 微羶不韌。

涼拌麻辣青瓜,可以再辣d~
芝士丸,好似雪藏貨色~
燒白鱔,好正!厚身豐腴,必點啊~~
燒香蕉同菠蘿都麻麻o地~

整體而言,如果在尖咀又想食串燒,呢間可以諗諗~

牛舌嚼勁一流~
燒雞亦, 一般, 欠肉汁~
羊架幾好, 微羶香口
店子狹小, 不宜太多人來, 人一多, 嘈到拆天
牛舌嚼勁一流~
羊架幾好, 微羶香口