喺尖沙咀呢度有樓上酒吧,有做dinner set。😯 好適合夜晚嚟食飯,同時chill一chill。🥴⁣⁣⁣⁣Set C ($188):⁣⁣⁣煙三文魚他他伴意式多士及墨西哥番茄醬 [好味度:9/10]⁣⁣⁣每塊多士細細塊,而且好鬆脆。🤤 有牛油嘅香味啦,令佢更加香。😋 而且佢啲煙三文魚呢隻好細粒,完全融入到個墨西哥番茄醬,所以呢個水準好高!👍⁣+⁣⁣⁣德國酥脆鹹豬手 [好味度:6/10]⁣⁣⁣呢個豬手去曬骨,食起嚟好方便!😁 肥肉同瘦肉個比例呀啱啱好,仲有有啲皮都幾鬆脆⁣⁣,佐酒唔錯。😏⁣⁣⁣⁣香脆墨西哥脆片 ($28) [好味度:7/10]⁣⁣⁣呢個係happy hour價,真係好鬼死抵!🤑 份量都唔少,仲有三款spread可以,係蕃茄莎莎,牛油果,仲有芝士醬。😛 我雖然鍾意芝士,但佢個番茄莎莎真係好好食。😂⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣其他評分⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣靚靚度(8/10)⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣性價比(8/10)⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣回頭度:應該會⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Set C ($188):⁣⁣⁣
+⁣⁣⁣