2023-10-18 42 瀏覽
最近返工好chur好疲累,下班和朋友來杯小酌,吃點美食,談笑生風,是對自己最佳的獎勵🍻尖東的 Bingo & Cook 韓國酒館簡直完美!昏黃的燈光、原木家具和磚石牆壁營造出一種輕鬆又Raw的氛圍,讓人感覺仿佛置身於首爾的小巷弄裡!勁有氣氛🫶🏻最緊要係,所有食物全部都有好食,又夠晒份量!性價比真的超讚🔸海鮮煎餅他們的海鮮煎餅真是大堆!厚厚的煎餅堆滿了新鮮的海鮮,每一口都能品嚐到海洋的鮮美🦐🥞 落了厚重的韮菜,真係超正😎 好食到封神🔸原隻炸魷魚炸醬麵真係要多人先好叫,份量超巨型的!兩個人根本食唔晒😂 一整隻的炸魷魚,外皮酥脆!配上韓國正宗炸醬麵,醬汁香濃!大啖大啖咁食好爽🦑🍝🔸醬油蟹美味的醬油蟹味道濃郁,簡直係白飯殺手,蟹肉的鮮甜與醬油的鹹香完美結合,讓人回味無窮🦀🍚🔸蜂蜜黃油炸雞外層酥脆,內裡鮮嫩多汁,蜂的甜與黃油的香形成美妙的對比,讓人欲罷不能🍗🍯不論是氣氛、美食還是價格,都讓人難以抗拒🫶🏻 下次在尖東,一定要再嚟🎈🎉
最緊要係,所有食物全部都有好食,又夠晒份量!性價比真的超讚

🔸海鮮煎餅

🔸原隻炸魷魚炸醬麵