2022-08-05
LA BASE HK————————————呢間係近尖東嘅樓上餐廳~ 有室外座位比大家欣賞下夜景,餐廳都裝修得好靚,坐得好舒服。1. 有機田園沙律沙律菜係用咗有機菜~配搭埋芒果、杏仁、車厘茄等等 淋埋埋黑醋同橄欖油,好清新開胃~2. 串燒拼盤呢個拼盤有好多款式,有: 豬頸肉、魷魚、牛柳粒、雞肉同埋煙肉卷,煙肉卷特別推介~入面包住荔枝果肉,食落去甜甜地,中和返煙肉嘅油膩感,另外仲配咗啲炸薯角同炸蕃薯條,全部嘢都好好食🤣3. 黑松露芝士扁意粉意粉一上枱已經聞到好香黑松露同芝士味,意粉煮得啱啱好,個汁係非常creamy,feel到佢係加咗勁多芝士,中意食芝士同黑松露嘅話叫呢個會好滿足🥰嘢飲叫咗一杯Sangria同蘋果汁,呢度嘅Sangria係用白酒底,啱晒唔中意紅色嘅我🤣 值得一提呢度啲冰係玫瑰花形狀,勁有心思。————————————La BASE HK (尖沙咀)📍尖沙咀漆咸道南11-15號余仁生中心3樓
————————————
1. 有機田園沙律
2. 串燒拼盤
3. 黑松露芝士扁意粉
————————————
La BASE HK (尖沙咀)
📍尖沙咀漆咸道南11-15號余仁生中心3樓