2020-06-21
作為牛油果控我睇到佢地既menu會樣樣都想叫🤩網上見到好多人都有打卡Avo Bun呀睇相好吸引🤤成餐牛油果咁食法其實都幾漏🤣但依個avo bun用左mango sauce, 旁邊亦配左coleslaws, 酸酸地好解膩呀😙至於三文魚用左韓式辣椒醬都幾惹味,不過佢既牛油果元素唔夠特別,只係切左粒用黎伴碟💁🏻♀️-至於甜品我地叫左兩款都幾少見嫁😯綠色版既tiramisu,佢入面冇用酒但有保留咖啡味,而cream部分有牛油果味,然後用左綠茶粉做分層效果🍵面頭既咖啡粉會偏甜,不過裡面味道唔錯😊另一個甜品係matcha pancakes🥞香蕉同雜莓之間,建議大家揀後者😉因爲佢有齊avocado cream同埋avocado butter嫁,一邊搽一樣然後一啖食都幾好食😍不過pancake唔算好熱,所以記得等一等牛油留起pancake上面半溶先好食呀會勁正😋-Avo Bun Lobster $198Orange Salmon $148Tiramisu Green $88Matcha Pancakes Sweet Berry $118Superpower $58Avo Mushroom Cappuc
Avo Bun Lobster $198
Orange Salmon $148