2024-07-25
唔記得食過幾多次, 尖東OL日常,飯堂咁滯🤣開店大概2年吧, 白色及簡約的裝修, 大落地玻璃係我鍾意style, 只係檯比較細張, 食起野要小心門口有4張檯, lunch time如果唔想等位唔介意可以坐outdoor, 多數有位。QR code 點餐📲, 款就唔多, 不過都算彈性, 我最鍾意食漢堡包, 食過應該十次以上, 可以5成, 7成或well done, 仲有得remark, 我有時會remark 走沙律 (其實沙律都幾新鮮, 只係我個人唔太鍾意食生菜), 咖啡加HKD28, 轉大杯只需加2蚊。包Size 唔大, 唔會好似美式burger尺寸, 同M記大細差唔多吧, 有烘過, 另外上面有芝麻, 所以好香, 咬落少少脆口, 中間嘅牛味道就唔太穩定, 有時鹹有時無味, 其他材料都豐富,有無花果,芝士,洋蔥…整體算高質。咖啡奶泡就打得麻麻😏, 埋單自已攞QR code 出去埋, 大部分payment 都收, 包括AE💳,雖然接近全自助,不過要收10%服務費🤔除咗主食,櫃面仲有掛耳包裝咖啡同麵包賣。
除咗主食,櫃面仲有掛耳包裝咖啡同麵包賣。