2021-09-13
Nepalese Cuisine🇳🇵International Flavored MOMOs & Rolls 🥟🌯🥢..吃貨的我,知道有新餐廳又會心思思想試試。最近經過尖沙咀發現一間尼泊爾小店,餐廳明亮又滿清新,吸引我就算半夜都想來吃個MOMO。而且選擇超級多,Fusion & Traditional 口味都一應俱全,而且據說都係餐廳自家製呢,很吸引。ll $78 - 98 each尼泊爾傳統具代表性既一定係MOMO🥟,一場黎到試左2款式:Kimchi Momo (Edible Flower🌼) & Swiss Italian Cheese Fondue Momo。2款味道都相當融和,亦設有3款蘸點Sauce,不錯吃。ll $118呢度既卷物亦不能錯過,推薦呢款Signature Roll🌯。一客滿彈牙既Deep Fried Spices Prawn🍤,加上大量既Chopped Veggies w/ Cocktail Sauce,味道酸酸甜甜又清新醒胃,滿有驚喜呢😍。ll $42飲品方面,隨意點選左一杯Mocktail🍹:Orange Blossom,味道清新滿有橙香🧡。炎炎夏日來一杯
l[Signature MOMO]l $78 - 98 each
l[Dynamite Prawn Roll]l $118
l[Mocktail]l $42
飲品方面,隨意點選左一杯Mocktail🍹:Orange Blossom,味道清新滿有橙香🧡。炎炎夏日來一杯真係好醒神。
×××[Momoz]×××