2024-12-04 627 瀏覽
老闆食過話好味道, 今日拉大隊中午去食大餐.我地有13人, 由老闆寫定菜, 食到唔停得口. 鲜沙薑聖子皇 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻香脆虾多士 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻雕皇醉香鸽豉油皇鹅長琥珀酱蘿蔔陈醋云耳花胶杏汁燉白肺 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻XO酱爆五頭南非鲍蒸麒麟龍躉片三十年陈皮蒸手剁牛肉饼 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻招牌當红炸子鸡 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻鲜蟹肉扒豆苗酸梅汁酥炸豬扒生炒腊味糯米饭 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻合时甜品环球鲜果私心鐘意沙薑蟶子皇, 蟶子肉好嫩夠大條; 蝦多士好食, 唔會一口油; 蒸牛肉餅, 好鬆軟juicy, 似食緊和牛漢堡扒; 炸子雞, 皮脆肉嫩; 糯米飯, 我食2碗, 係古老酒樓的生炒做法, 臘腸有好香玫瑰露味😍😍可能係新店, 中午未坐滿; 環境坐得舒服, 有2張大檯, 其他係卡位, 細檯;見到其他人有叫奶茶架啡, 不過我地冇叫. 洗手間無去過, 未知衛生程度.落樓時, 見到午餐有 Set Lunch, 中間價位, 但應該CP值高, 老闆話大廚來自名牌酒家. 下次會試下 set lunch.
老闆食過話好味道, 今日拉大隊中午去食大餐.

我地有13人, 由老闆寫定菜, 食到唔停得口.

鲜沙薑聖子皇 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
酸梅汁酥炸豬扒
生炒腊味糯米饭 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
合时甜品
环球鲜果

下次會試下 set lunch.